Homepage - RH Administratie & Adviesbureau Winschoten

Handige tips

BV of eenmanszaak? - RH Administratie & Adviesbureau

BV of eenmanszaak?

Als ondernemer kan het zijn dat u voor een lastige keuze komt te staan. Richt ik een BV op of ga ik verder als eenmanszaak? De totale belastingdruk in de BV is vrijwel altijd hoger dan bij ondernemers met een eenmanszaak of een vennootschap onder firma/maatschap. Natuurlijk zijn er vele andere, niet-fiscale overwegingen om te ondernemen in een BV, maar bij winsten tussen de € 150.000 en de € 200.000 euro kan het raadzaam zijn om de BV fiscaal te heroverwegen. Heeft u vragen? Wij helpen u gr...Lees meer »

RH Administratie & Adviesbureau BV

Wij zijn al 40 jaar een betrouwbaar adres voor uw administratie!

Wij zijn al 40 jaar een betrouwbaar adres voor uw administratie!

Wij zijn in 1971 gestart met een eigen administratiekantoor en we hadden daar duidelijke ideeën over. De praktijk bevestigde ons gelijk; RH Administratie & Adviesbureau BV groeide uit tot een betrouwbaar bedrijf met twee vaste medewerkers vanaf het eerste uur. Wij zijn gastvrij, spreken de taal van de ondernemer en hebben verstand van zaken. Wij geven advies over ondernemen en fiscale zaken en zorgen dat uw bedrijfsadministratie tot in de puntjes wordt geregeld.

Meer info

Handige tips

  • BV of eenmanszaak?

    Als ondernemer kan het zijn dat u voor een lastige keuze komt te staan. Richt ik een BV op of ga ik verder als eenmanszaak? De totale belastingdruk in de BV is vrijwel altijd hoger dan bij ondernemers... Lees verder »

Alle tips »

Referenties

Geef uw mening!

Bent u klant van RH Administratie & Adviesbureau BV? Wij stellen het op prijs als u uw ervaringen deelt met andere bezoekers van deze website. U kunt eenvoudig een bericht schrijven. Alvast bedankt!

Schrijf een bericht »